| Український блоґ з Інтернет-Маркетингу |
Допомога
Пошук
Учасники
Репутація
Календар
|
| Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Правила форуму · Вислати повторно листа для активації |
| Сторінки: (2) [1] 2 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
| WeRteR |
|
|
злий оптимізатор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 1367 Користувач №: 1136 З нами з: 8-December 07 Репутація: 35 голосів |
Які є способи заробітку в неті окрім реклами на своєму сайті? Я наприклад вже опробував дофіга способів, але заробіток десь за місяць склав ледво 1 бакс
P.S. Якщо ви вжаєте цю тему ідіотською або дитячою, то воно і не дивно P.P.S. Хто має багато грошей можете мені закинути на гаманець Z224305366770 або R319807014542 Поїхали -------------------- |
| hellveen |
Дата: Jan 23 2008, 20:37
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 160 Користувач №: 466 З нами з: 2-May 07 Репутація: 2 голосів |
На жаль Білл Гейтс не заходить на цей форум, щб поповнити всім вебмані.
-------------------- |
| WeRteR |
Дата: Jan 23 2008, 20:40
|
||
|
злий оптимізатор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 1367 Користувач №: 1136 З нами з: 8-December 07 Репутація: 35 голосів |
Жаль -------------------- |
||
| azure |
Дата: Jan 23 2008, 20:59
|
|
Магістр ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 100 Користувач №: 255 З нами з: 18-February 07 Репутація: 1 голосів |
Sape.ru та Google AdSense, причому з Сапе поки грошей іде більше. Але не так багато отримую як того хочеться.
Є ще LinkFest, LovePlanet, Tak - але це все фігня. Якщо багато відвідувачів на сайті - можна поставити код Банерної мережі, а покази потім продати, а можна знайти рекламодавця - от це вже прикольно, але це вже складніше. |
| WeRteR |
|
||
|
Ти напевно трохи неуважно прочитав -------------------- |
||
| azure |
Дата: Jan 24 2008, 18:08
|
|
Магістр ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 100 Користувач №: 255 З нами з: 18-February 07 Репутація: 1 голосів |
Тоді так:
1. Створювати сайти на замовлення. 2. Займатися SEO сатів на замовлення. 3. Створити Інтернет магазин та продавати товар. 4. Продавати товар через посередників. 5. Стати посередником (створити сайт і продавати на ньому чужу продукцію). 6. Створити велику банерну мережу. Або глобальніше: Стати гігантом як Гугля чи Яндекс та створювати різні комерційні сервіси як AdSense та AdWord. Більше поки не придумаю, але думаю тобі цього, поки, буде досить. |
| PRAMEN |
Дата: Jan 24 2008, 18:38
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 955 Користувач №: 4 З нами з: 12-May 06 Репутація: 43 голосів |
А б сказав, що в Інтернеті є такі способи заробітку, які ти вмієш робити. Для прикладу - вмієш адмініструвати сервер - створюй хостинг-провайдера, вмієш малювати - шукай клієнтів на веб-дизайн, вмієш розкручувати сайти - роби дорвеї або сайти на які буде ходити багато людей, вмієш торгувати - відкривай Інтернет-магазин, і так далі.
Але не вміючи нічого в Інтернеті багато не заробиш - хіба що переглядати сайти за гроші - заробіток від 1 до 100 баксів на місяць - максимум, а часу треба витрачати багато. Тому краще поїхати в Київ водієм маршрутки влаштуватися - так зараз з цим туго, а заробити можна набагато більше від отих 1-100 вище згадуваних доларів. О! Є ще торгівля валютами на ринку Форекс - пробуй, може знайдеш себе в цьому. -------------------- |
| WeRteR |
Дата: Jan 24 2008, 19:09
|
||
|
Мені дуже сподобалася твоя відповідь... Це дійсно так! Видно, що ти не новачок в неті. Тільки тепер виникає ще одне питання -------------------- |
||
| hellveen |
Дата: Jan 25 2008, 19:20
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 160 Користувач №: 466 З нами з: 2-May 07 Репутація: 2 голосів |
ти спочатку навчись ті сайти створювати, хоч кілька на пробу, а вже потім про клієнтів думай. Бо до невідомого художника ніхто не прийде.
-------------------- |
| WeRteR |
|
||
|
А хто тобі казав, що я сайти створювати не вмію?! -------------------- |
||
| hellveen |
Дата: Jan 27 2008, 03:00
|
Просто вміти і добре вміти - це різні речі.
Зараз куди не плюнь, кожен блін крутой вебмастєр або дізайньор. Потрібно вибиватися з загальної течії, за допомогою своїх робіт. Якщо вони в тебе вже є - то викладуй в рубрику "Оцініть". -------------------- |
| WeRteR |
|
||
|
Ну серйозний сайт в мене є вже десь пів року. Я його викладував ще на старому домені. Зараз він переїхав на the-simpsons.org.ua. Я навіть і не задумувався, що в мене такі вже погані сайти. Навпаки мені казали, що норм. -------------------- |
||
| hellveen |
Дата: Jan 27 2008, 17:20
|
Звідки ти взяв, шо в тебе погані сайти? Здається я такого ніде не казав, бо раніше взагалі не бачив жодного твого сайту. Тому не роби з мухи слона.
Взагалі то тема ця називається дещо інакше - заробіток в неті, такщо краще про це поговоримо. -------------------- |
| Style)r |
Дата: Jan 27 2008, 18:21
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Повідомлень: 4352 Користувач №: 1 З нами з: 11-March 06 Репутація: 73 голосів |
Я б вже тему знищив давно, але не можу натішитися нею
Способів заробити існує безліч: від звичайної верстки HTML коду до торгівлі валют на форекс. Але ж пани хочуть мінімум робити, але й щоб платили купу баксів -------------------- "Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко.
Надаю SEO-консультації у скайпі: oleg.mishyn |
| hellveen |
Дата: Jan 27 2008, 18:45
|
Це дійсно правда - всі очікують, що за кілька клаців мишкою їм з принтера вилізе чек на тисячі доларів. такого не буває, шановні, треба робити, багато робити і самовдосконалюватися, якщо ви хочете чогось досягти. просто так нічого не буває. навіть циганам, котрі вулиці замітають гроші дають, бо це теж робота. якщо чогось не знаєш, то вчися. якшо не хочеш - то взагалі туди не суйся...
-------------------- |
Сторінки: (2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |