| Український блоґ з Інтернет-Маркетингу |
Допомога
Пошук
Учасники
Репутація
Календар
|
| Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Правила форуму · Вислати повторно листа для активації |
| Сторінки: (4) [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
| Mauzer |
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 1441 Користувач №: 1217 З нами з: 31-January 08 Репутація: 51 голосів |
Тестую послугу підвищення тІЦ, а також збільшення ссилочної маси в яші і гуглі.
Для того щоби скорше почати роботу повноцінно, треба протестувати і для об’єктивності - чужі сайти. Так ось: В 39-и форумах реєструются нові акаунти, з вашим урл в підписі. Підпис світиться в 1-3 постах для кращого пробиву. Вся робота повністю ручна! Ніякого автомату! Акаунти унікальні, найбільше наближені до натуральних. Встановлюється навіть аватара яка підходить в тему форума. Повідомлення написані повністю в тему що мінімалізує можливість видалення за флуд. Анкор урла ваш (крім одиничних випадків), що дає ще плюс до ранжування сайту (анкор має бути не дуже великий). Форуми відібрані із 100 - ніяких ноіндексів і редіректів, нофолов в одиничних випадках, форуми з найменьш "злими" модераторами. Унікальність написання постів - смішним суржиком, що дає плюс до "виживання" коменту. (ага психологія йопрст тІЦ, ПР головної сторінки форуму, обмеження на кількість урлів в підписі, нофолов ![]() Про результати я поки нічого не можу сказати, будем тестувати, тільки було прогнано 4 сайта. Як мінімум це більше 30-и лінків з потрібним вам анкором назавжди. Так як, це - тест. То і оплату я візьму мінімальну - щоби якось відбити витрачений час людини котра буде займатися рутинною регою. Візьму на тест 3-4 сайти Один всього за 5 wmz! Або тільки 1 сайт (тільки один урл - що мінімізовує бани і т.п.) за 15 wmz Після позитивних результатів (котрих я очікую) це буде разів в 10 дорожче. Що потрібно: Урл, анкор. Прогін займе близько тиждня, після чого я вам під чесне слово (що ви не використаєте список форумів для себе чи не опублікуєте його) даю повний звіт по всім постам! Результатів думаю чекати 1-2 апи. Для тестерів даю одну гарантію: Якщо прогін нічого (ні тіцу ні беків) не принесе - я ставлю лінку на ваш сайт із свого блогу із сторінки pr5. п.с. базу 100 форумів активно юзають на серчі. Так вийшло що в мене опинилася ця база, з якої я відбрав цих 39 форумів. Питаннячка в студію -------------------- |
| Mauzer |
Дата: Sep 28 2008, 22:51
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 1441 Користувач №: 1217 З нами з: 31-January 08 Репутація: 51 голосів |
Такс забув
Як мінімум один сайт має бути повністю нульовим! -------------------- |
| kolia |
Дата: Sep 29 2008, 12:14
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 270 Користувач №: 1423 З нами з: 5-May 08 Репутація: 3 голосів |
я хочу спробувати)
Сайт екоклубу з підпису. -------------------- |
| Mauzer |
Дата: Sep 29 2008, 12:22
|
||
Записав, ще 1-2 яких не будь + нульовий (без беків) -------------------- |
||
| Style)r |
Дата: Sep 29 2008, 13:35
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Повідомлень: 4352 Користувач №: 1 З нами з: 11-March 06 Репутація: 73 голосів |
Даю нульовий сателіт. Стукни в асю.
-------------------- "Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко.
Надаю SEO-консультації у скайпі: oleg.mishyn |
| Kyo |
Дата: Sep 29 2008, 13:40
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 412 Користувач №: 1261 З нами з: 19-February 08 Репутація: 17 голосів |
Ти серйозно вважаєш, що хтось за такий прогін потім платитиме 50 баксів з сайту?
|
| Style)r |
Дата: Sep 29 2008, 13:53
|
||
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Повідомлень: 4352 Користувач №: 1 З нами з: 11-March 06 Репутація: 73 голосів |
Думаю, що ціна у $50 була вказана навмання, оскільки ціну треба встановлювати виходячи з результатів роботи. Наприклад, якщо ця реєстрація дасть +30 тіц, то я готовий платити $50 Я сподіваюся, що промолаб у ці форуми не входить? -------------------- "Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко.
Надаю SEO-консультації у скайпі: oleg.mishyn |
||
| WeRteR |
Дата: Sep 29 2008, 15:02
|
|
злий оптимізатор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 1367 Користувач №: 1136 З нами з: 8-December 07 Репутація: 35 голосів |
Беру. Деталі в аську
-------------------- |
| Fanta |
Дата: Sep 29 2008, 15:07
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 248 Користувач №: 8 З нами з: 31-May 06 Репутація: 6 голосів |
теж хочу прийняти участь!
в аську написав -------------------- |
| Mauzer |
Дата: Sep 29 2008, 15:49
|
Незнаю хто там написав в аську.
Написав Адмін в ПМ і Вертер в асю 1. Нульовий сайт від Адміна 2. Сайт від Колі 3. Нульовий сайт від Вертера 4. Сайт Фанти Прошу ще раз урл і анкор (короткий бажано) всіх хто записав в ПМ і я починаю. Оплата після прогону. п.с. Ні промолаб не входить -------------------- |
| Mauzer |
Дата: Sep 29 2008, 17:18
|
Все, є на тест 4 сайти, з них 2 нульові.
Є урли і анкори. Думаю до наступного понеділка буде готово. Тоді я і попрошу оплату (звіт і гаманець тоді відразу відішлю всім в пм). -------------------- |
| kolia |
Дата: Sep 29 2008, 17:31
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 270 Користувач №: 1423 З нами з: 5-May 08 Репутація: 3 голосів |
чекатимемо)
-------------------- |
| prodam_skan_tekst |
Дата: Sep 29 2008, 20:23
|
|
Хтось новий ![]() Група: Members Повідомлень: 7 Користувач №: 1693 З нами з: 29-September 08 Репутація: немає |
Скажіть а ви вже пробували цю технологію на якигось ваших сайтах ?
Якщо так то який результат ???? |
| Mauzer |
Дата: Sep 29 2008, 21:14
|
||
Так зараз і тестую. За 1-2 апи буде видно п.с. доречі цей тестовий прогон вже почався п.п.с. сьогодні переглянув всі пости які були прогнані за минулий тиждень, майже всі залишились живими за спам не приняли. -------------------- |
||
| prodam_skan_tekst |
Дата: Sep 30 2008, 13:21
|
|
Хтось новий ![]() Група: Members Повідомлень: 7 Користувач №: 1693 З нами з: 29-September 08 Репутація: немає |
А цю технологію ви десь побачили чи самі придумали ???
|
Сторінки: (4) [1] 2 3 ... Остання » |
![]() ![]() ![]() |