| Український блоґ з Інтернет-Маркетингу |
Допомога
Пошук
Учасники
Репутація
Календар
|
| Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Правила форуму · Вислати повторно листа для активації |
![]() ![]() ![]() |
| freezz.seo |
Дата: Dec 15 2008, 10:00
|
|
Хтось новий ![]() Група: Members Повідомлень: 7 Користувач №: 1852 З нами з: 6-December 08 Репутація: немає |
Привіт усім
Тільки починаю займатись ВЕБом, так що строго не ставтесь - я порівняно з вами дуже мало знаю Ситуація така, зареєстрував домен, виклав сайт Auto Insurance оптимізований під ключові слова "Auto insurance". Додав сайт в пощукову систему (в т.ч. Гугл). Сайту всього декілька тижнів, на данний моммент Гугл проіндексував 25 сторінок. В хостера в панелі керування показано, що в гуглі є на мій сайт 4 посилання, також показано, що по ключовому слову "insurance" мій сайт в пошуковику також знаходився. Пробую сам, ввожу в Гуглі Auto insurance - себе не знайшов, пробував безліч онлайнових сервісів по визначенню позиції в пошуковику - пише що мого сайту немає в видачі. Вчора ще більше з пантелику мене збило те, що на мому сайті до однієї зі статей, якась панянка написала коментар, що вона знайшла мій сайтв Гуглі, шукаючи "State Farm Car Insurance" (але мої перевірки також це не підтвердили - немає мене в видачі Гугла) і їй була дуже корисна інформація. Може хтось зможе прояснити ситуацію? Чому мене немає в видачі? |
| PRAMEN |
Дата: Dec 15 2008, 13:33
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 960 Користувач №: 4 З нами з: 12-May 06 Репутація: 43 голосів |
Панянка, швидше за все, написала лише для того, щоб розмістити свій лінк.
Ти ще довго не знайдеш себе в результатах пошуку. Це настільки дороге ключове слово, що над тим, щоб попасти в ТОП-30 йдуть роки і тисячні бюджети. Тому викласти сайт і сподіватись на відвідувачів у даному випадку - наївно. Сайтів про Auto Insurance є тисячі - твій на перед-перед останньому місці - десь на 15046-му. І вище він не стане ніколи, оскільки я переконаний що тексти крадені (зі мною повністю згідні на http://www.copyscape.com/) і в розкрутку гроші не вкладаються... -------------------- |
| freezz.seo |
Дата: Dec 15 2008, 13:57
|
|
Хтось новий ![]() Група: Members Повідомлень: 7 Користувач №: 1852 З нами з: 6-December 08 Репутація: немає |
Текст не крадений! Є безліч безкоштовних сервісів, які пропонують безкоштовно статті за умов збереження вимог до розміщення цих статей на свому сайті.
Я і не казав, що чекаю ажіотаж і тимпаче за такий короткий термін. Едине, що мене цікавило, чому я його не бачу у видачі. Та всеодно дякую за відповідь і ссилку на пошук клонів контенту. |
| PRAMEN |
Дата: Dec 15 2008, 14:41
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 960 Користувач №: 4 З нами з: 12-May 06 Репутація: 43 голосів |
frezz.seo - а як ти перевіряєш, чи є ти у видачі, чи тебе нема?
-------------------- |
| freezz.seo |
Дата: Dec 15 2008, 14:45
|
||
|
Наприклад ТУТ І таких сервісів безліч. Але якшо ти кажеш, що мій сайт на передостанньому 15046-му місці, тоді не дивно, що я його не бачу. Може порадиш кращий сервіс? |
||
| N 6230i |
|
|
Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 149 Користувач №: 1015 З нами з: 3-September 07 Репутація: 7 голосів |
WHP таки має рацію.
Дуже конкурентний запит ти вибрав, тому щоб з ним посісти якесь місце у топі, треба вкластися в нарощування маси посилань на твій сайт. Також треба було б гарно внутрішньо оптимізуватись (маю на увазі внутрішні посилання на статтю "Understanding Auto Insurance"- не _http://www.iamdiscover.com/?p=32 а _http://www.iamdiscover.com/car_insurance/understanding-auto-insurance). Ключовы слова у адресі сторінки - вагомий плюс не тільки для Google а й юзера який вже знатиме що там на сторінці написано. Article Source: _http://EzineArticles.com/?expert=Paul_Stewart - джерел ніколи не треба писати, та й варто трохи позмінювати тексти. Powered by Wordpress - delete. It is My WordPress weblog - delete. Link to WordPress.org - delete. Можна трошки попіаритись собі через сервіс Yahoo! Answers, якщо будуть питання на тему страхування - просто давати відповідь і мимоволі також посилання на цей MFA сайт. Словом роботи багато (і англійською треба трохи шпрехати P.S. Контент таки дійсно нікуди не годиться. Доки не буде на сайті хорошого унікального тексту, гарно оптимізованого під якийсь "маленький" car insurance in new jersey то марно на щось сподіватись. Успіхів! -------------------- |
| PRAMEN |
Дата: Dec 15 2008, 16:12
|
А я перевіряю так: ввожу слово в Гуглі, тисну "шукати" і дивлюсь на перші 10 результатів. Якщо я там є - я є в Гуглі, якщо нема - сподіватись на трафік - марна річ. Тільки 3% користувачів переходять на другу сторінку результатів пошуку, на третю - тільки оптимізатори та вебмайстри, які шукають свій сайт в результатах пошуку.
Твоє питання дещо неправильне - ти стверджуєш, що сайт повинен бути у видачі, а його нема. А ти перевірив усі 30 000 000 сторінок на запит Auto Insurance, які знайшов Гугль? Якщо якийсь сервіс каже, що за даним запитом твій сайт є в Гуглі - це ж не означає, що він є в першій десятці результатів пошуку. Чи тобі критично знати на якому ти місці? Повір, якщо тебе нема в першій 30-ці, далі - нема значення на якому ти місці. Відвідувачів у сайта не буде. -------------------- |
| freezz.seo |
Дата: Dec 15 2008, 16:13
|
|
Дякую за відповіді.
Я в курсі, що запит дуже конкурентний. Та я і не пхаюсь з ним в ТОП. Хочу спробувати рекламувати цей та інші в Yahoo! Search Marketing. Якщо я буду заробляти на такому MFA більше ніж витрачаю на його рекламу, то це плюс і можна буде вже думати про якісь подальші стратегії. |
| Andy |
Дата: Dec 15 2008, 16:39
|
||
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 330 Користувач №: 1299 З нами з: 10-March 08 Репутація: 14 голосів |
Правда, але не настільки песимістично.. багато народу залазить і на 3-тю і на 4-ту сторінки ( скажем при пошуку якоїсь навчальної документації).. але всеодно все, що далі 2-ї сторінки лежить - можна сказати, що його немає). -------------------- |
||
| DreammakeR |
|
![]() IT life ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 685 Користувач №: 1468 З нами з: 28-May 08 Репутація: 13 голосів |
WHP я частково з тобою згіден
За статистикою, користувачі, які шукають якусь інформацію, переглядають лише першу сторінку. Деякі або міняють пошукову систему або шукають далі. Особисто я шукаю далі і лише гуглом, коли мені потрібна певна інформація. А коли я аналізую видачу, то звичайно пошукові системи, зокрема гугл і яндекс, є дуже важливими для мене. 100% згіден, що якщо тебе немає в 30, тебе немає взагалі. Трафік мініальний буде P.S. з часом пошуковики навчать своїх роботів бігати, а не ходити по сторінках.Вони навчаться вирізняти хороші сайти і погані Якщо тексти у тебе не унікальні, то у Топ видачі ти не попадеш з новим сайтом. Спершу він видасть сайт, на якому ця інформація була опублікована швидше. Взагалі в гуглі тепер важко з новими ресурсами -------------------- |
![]() |
![]() ![]() ![]() |