| Український блоґ з Інтернет-Маркетингу |
Допомога
Пошук
Учасники
Репутація
Календар
|
| Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Правила форуму · Вислати повторно листа для активації |
| Сторінки: (14) « Перша ... 2 3 [4] 5 6 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
| WeRteR |
Дата: Jun 1 2009, 13:41
|
![]() злий оптимізатор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 1379 Користувач №: 1136 З нами з: 8-December 07 Репутація: 35 голосів |
Ну. Я в Чорнобиль поїхати не зможу, як і, думаю, багато інших з цього форуму.
-------------------- |
| Семен |
Дата: Jun 1 2009, 13:42
|
||
|
Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 143 Користувач №: 1329 З нами з: 25-March 08 Репутація: 11 голосів |
Хм... Відверто кажучи, перечитавши тему, я так зрозумів, що планує зібратись ВЕСЬ промолаб. Або принаймі ті хто в закритому розділі... В такому випадку дійсно, для 2-3 чоловік, організовувати немає сенсу. Немає фінансового сенсу. Винайм авто буде дорого коштувати. А гІмору по організації візиту стільки, що ... краще їхати з турфірмами... -------------------- |
||
| him |
Дата: Jun 1 2009, 14:47
|
|
Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Prolab Повідомлень: 424 Користувач №: 1236 З нами з: 9-February 08 Репутація: 14 голосів |
Так впевнений.
-------------------- |
| Mauzer |
Дата: Jun 1 2009, 14:49
|
||
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 1472 Користувач №: 1217 З нами з: 31-January 08 Репутація: 53 голосів |
Скажи скільки для мінімуму людей треба? Вже є я+1 Хім+4чи5 Асус і ще хтось, десять людей в принципі буде я думаю. -------------------- |
||
| Семен |
Дата: Jun 1 2009, 15:13
|
||
|
Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 143 Користувач №: 1329 З нами з: 25-March 08 Репутація: 11 голосів |
Хм... Попробую розтлумачити на пальцях. Припустимо має бажання тільки 4 чоловіка (+ я й водій). Для цього потрібен мініавтобус - вартість найму машини - 300-400 у.о. на добу. Виходить - з носа майже по сто у.о. Який сенс такого заходу, коли на сайті інтересний-київ, тур до чорнобиля коштує 50 у.о. Це перше. До речі - скільки в Києві (Україні) коштує аренда мікроавтобусу? Друге - мені б дійсно було б цікаво занятись організацією відвідин Чорнобиля, якщо б цей захід був масовою акцією промолабу. -------------------- |
||
| Style)r |
Дата: Jun 1 2009, 16:15
|
||||
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Повідомлень: 4398 Користувач №: 1 З нами з: 11-March 06 Репутація: 76 голосів |
Я теж точно поїду. На такі екскурсії можна буржуїв возити -------------------- "Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко.
Надаю SEO-консультації у скайпі: oleg.mishyn |
||||
| Mauzer |
Дата: Jun 1 2009, 17:50
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 1472 Користувач №: 1217 З нами з: 31-January 08 Репутація: 53 голосів |
Ну а якщо 10 чоловік то виходить по 30-40 у.е. з носа. А це вже в 2 рази дешевше ніж через припять.ком.
Пропоную зробити окрему тему і будемо збирати людей. Наприклад я: Я точно і можливо +1 Думюа тіки так 10 чол. зберемо. п.с. Мене хвилює лише одне - як багато прийдеться топати ногами. А то 30-кілометрова зона, мене лякають такі відстані І взагалі який маршрут буде. п.п.с. Це важко буде назвати сходкою, екскурсія все таки. А сходку можна зробити на наступний день. Зробити цю справу на вихідних. А потім - ще у Львові -------------------- |
| Xayc |
Дата: Jun 1 2009, 19:26
|
![]() Obstacles are to be conquered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Prolab Повідомлень: 737 Користувач №: 1338 З нами з: 29-March 08 Репутація: 24 голосів |
Я поїду, якщо дата не співпаде з практикою та ціна буде до 100$.
-------------------- |
| WeRteR |
Дата: Jun 1 2009, 19:38
|
![]() злий оптимізатор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 1379 Користувач №: 1136 З нами з: 8-December 07 Репутація: 35 голосів |
Жалкую, що не поїду. Але нічого не вдію
-------------------- |
| Mauzer |
Дата: Jun 1 2009, 19:50
|
||
Кажи відразу коли в тебе практика. Особисто я можу будь-коли їхати Було б непогано вже в цьому місяці -------------------- |
||
| Xayc |
Дата: Jun 1 2009, 20:06
|
![]() Obstacles are to be conquered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Prolab Повідомлень: 737 Користувач №: 1338 З нами з: 29-March 08 Репутація: 24 голосів |
13 - 23 червня, 27 теж неможу, домовились з колишніми однокласниками зустрітись)
-------------------- |
| Style)r |
Дата: Jun 1 2009, 20:36
|
||
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Повідомлень: 4398 Користувач №: 1 З нами з: 11-March 06 Репутація: 76 голосів |
Треба дату хоч приблизно узгодити) Побухати/погуляти можна десь у мене під Києвом) Або в Києві = ) -------------------- "Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко.
Надаю SEO-консультації у скайпі: oleg.mishyn |
||
| Семен |
Дата: Jun 1 2009, 20:58
|
|
Оце Ви хлопці розігнались! Я в захваті. По-перше. Почати організацію візиту, я зможу не раніше середини липня. Нажаль зараз я у відпустці й фізично потраплю в зону не раніше середини липня. По-друге. Я абсолютно безкоштовно беру на себе роботу з отримання дозволу на потрапляння групи людей в зону відчуження та супроводжувати під час екскурсії (виступаючи гідом). По-третє. На жаль у мене немає транспорту. Ніякого. Тобто потрібно паралельно з організацією туру шукати автобус (чи мікроавтобус) для транспортування группи в зону відчуження. Я припускав, що якщо збереться чоловік 30 - то можна звернутись до автопідприємства зони відчуження за арендою автобусу. Тобто - тур буде безкоштовним, за виключенням оплати транспорту. По-четверте. Маршрут екскурсії пропоную обговорити в липні. деякі, узагальнюючі, матеріали можна почитати Цікавий Чорнобиль, про радіаційну безпеку почитати на сторінці Радіаційна безпека в зоні відчуження, про опромінення людини іонізуючою радіацією Опромінення людини. Останнє. Думаю слушна ідея створити нову тему, в якій відмічались би ті хто хоче поїхати. Ті хто поїде на 100%. Там же, ставте питання. -------------------- |
| a.su.s |
Дата: Jun 1 2009, 21:25
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 656 Користувач №: 1429 З нами з: 9-May 08 Репутація: 29 голосів |
Семен, обмеження за віком є?
|
| Mauzer |
Дата: Jun 1 2009, 22:41
|
||||
Ну... Ти сам запропонував - так що не відмаузуйся тепер Ну, середина липня, так середина липня. Ось і створи тему, щоби було видно кому питання задавати
Ну коли Семен зможе, після середини липня - це 18-19 (вихідні) або 25-26 (теж вихідні). А де саме під Києвом?) -------------------- |
||||
Сторінки: (14) « Перша ... 2 3 [4] 5 6 ... Остання » |
![]() ![]() ![]() |