| Український блоґ з Інтернет-Маркетингу |
Допомога
Пошук
Учасники
Репутація
Календар
|
| Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Правила форуму · Вислати повторно листа для активації |
![]() ![]() ![]() |
| Mauzer |
Дата: May 22 2009, 14:03
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 1441 Користувач №: 1217 З нами з: 31-January 08 Репутація: 51 голосів |
Потрібні 9 сайтів з тіц 10 для тесту своєрідної ззовнішньої перелінковки.
Всі посилання будуть відтворені в максимально "натуральному" стані. Є система: ![]() В ній може брати участь безмежна кількість сайтів. Але для початку вистачить 10-и. Але це буде не просто обмін, він буде максимально природнім. Від вас потрібен лише сайт з тіц10 в індексі яндексу, котрий має як мінімум 3-и сторінки з унікальним текстом котрі проіндексовані яшою. На вашому сайті буде створено сторінку (новину чи статтю) - на котру я дам текст, 3 посилання і флешку Також сайт має бути відсутнім в яндекс.каталозі. Він не має активно розкручуватись. Тіц 10 на ньому висить вже декотрий час і збільшуватись не збирається Плюси від цього тесту: Ви можливо отримаєте збільшення тіц на свій сайт. Ви отримаєте результати тестування котрі зможете використовувати в своїх цілях. Мінуси: На окремій сторінці вашого сайту буде 3-и ззовнішніх посилання. І та, ще треба буде витратити 2-і хвилини на створення цієї сторінки. Тестувати будемо: 1. Як така перелінковка впливає на: а) Збільшення тіц (чи достатньо 3-и посилання). б) Ранжування - беки будуть трьох видів - з потрібним анкором - без анкору (адреса сайту) - посилання картинкою, анкор буде в альті і тітлі. 2. Як вплине "вливання" більшого тіцу на рандомні сайти в перелінковці. - Я поставлю з головної сторінки сайту з тіц40 посилання на один із сайтів в колі. - Було б кльово, якщо б хтось теж "пожертвував" посилання з тіцевого сайту ![]() Це вливання буде після 2-х апів. 3. Чи зарахує яндекс як беки - сторінки на котрих буде підгружатись флешка з мого сайту котрий не бере участь в перелінковці. а) Коли флешка сама по собі. б) Коли ще й з цитатою з цього мого сайту. І чи вплинуть такі беки на тіц. 4. Чи зарахує яндекс як беки - просто цитату з іншого сайту котрий не в перелінковці. Ага звучить бредово, але чого б не перевірити. - Просто цитати - шматок тексту. - Цитата + адреса сайта в текстовому вигляді. Можете декілька своїх сайтів пропонувати - але на різних айпішках і хуїзах! Пишіть в темі що хочете взяти участь - адреси сайтів мені в приватне повідомлення я відповім детальніше як буде проводитися перелінковка. Тестувати будемо на протязі 4-х апів тіц-у Вроді все Значить збираємо сайти: 1. Маузер 2. HIM 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. -------------------- |
| Mauzer |
Дата: May 22 2009, 14:10
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 1441 Користувач №: 1217 З нами з: 31-January 08 Репутація: 51 голосів |
Ще додам - всі посилання - будуть закриватись на нофолов. Ми тут вивчаємо тільки алгоритми яндексу.
В тому числі закриються на нофолов ті посилання, котрі "пожертвують" тіц -------------------- |
| Vladimir3 |
Дата: May 22 2009, 14:31
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Prolab Повідомлень: 379 Користувач №: 1989 З нами з: 1-February 09 Репутація: 15 голосів |
Не забувайте що ТІЦ - тематичний індекс цитування. Тематика сторінок, а краще сайтів повинна бути схожа.
Успіхів в експерименті. |
| him |
Дата: May 22 2009, 14:53
|
|
Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Prolab Повідомлень: 414 Користувач №: 1236 З нами з: 9-February 08 Репутація: 13 голосів |
2.HIM
Приймаю участь ) -------------------- |
| Mauzer |
Дата: May 22 2009, 15:13
|
||||
Не треба мені "нагадувати" елементарні речі. Можна додуматись що я в курсі.
Що значить тематика сторінок? Що за бред. Яндекс враховує тематику/и для всього сайту а не для окремих сторінок. Якщо на сайті про велосипеди зробити сторінку про гриби і поставити посилання на сайт грибників - це не буде тематичне посилання і якось особливо на тіц воно не вплине. І нічого не повинна. І ще - тематичність поняття розтяжиме. І однозначний вплив тематики на тіц можна зазначити лише для сайтів в яндекс.каталозі чи хоча б з присвоєною тематикою. Так що попрошу стримуватись від коментарів з такою "повчальністю". Чай я тут не перший день на промолабі. -------------------- |
||||
| Vladimir3 |
Дата: May 22 2009, 15:35
|
||||||
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Prolab Повідомлень: 379 Користувач №: 1989 З нами з: 1-February 09 Репутація: 15 голосів |
Пробачте, якщо я вас образив. Не думав що ви такий емоційний. |
||||||
| Mauzer |
Дата: May 22 2009, 17:33
|
||
"Слив засчитан" І так - я емоційно відповідаю на беззмістовні пости - майте наувазі)) -------------------- |
||
| kopaweb |
Дата: May 22 2009, 19:24
|
![]() Магістр ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 99 Користувач №: 1973 З нами з: 26-January 09 Репутація: немає |
Цікаво буде довідатися про результати.. Так як багато чув про таку методику, а використовувати не доводилося
-------------------- |
| Mauzer |
Дата: May 22 2009, 19:46
|
||
Ну результати лишуться в кругу тестерів Максимум що так відповім - позитивні результати чи негативні -------------------- |
||
| Style)r |
Дата: May 22 2009, 21:09
|
||
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Повідомлень: 4352 Користувач №: 1 З нами з: 11-March 06 Репутація: 73 голосів |
Е-м-м, а чому не можна розмістити ті ж такі контекстні посилання? Навіщо створювати сторінки... Якщо якась паску** ще настукає, то можуть і з Яндекса викинути. Це ж фактично буде грубий лінкообмін. Може, зробити так: на донорі шукаються сторінки, що містять ключові слова акцепторів. Перевіряють їх на індексацію та на частоту індексації яшою. Якщо все ок, то на цих сторінках (1 ключове слово стає посиланням) розміщуємо посилання на акцепторів. І ці сторінки проганяємо по dofollow-закладках. Плюси: - просуваємо за запитами (а зараз не так легко хялявні посилання отримати, причому такої якості). - нарощуємо ТІЦ, ПР, Траст (впливати на ТІЦ буде гарантовано). - 100% натуральність таких посилань (а спробуй докажи протилежне алгоритмом - можна і 100 посилань розміщувати, якщо розміри (кількість сторінок) сайту дозволяють. До речі, непогана ідея -------------------- "Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко.
Надаю SEO-консультації у скайпі: oleg.mishyn |
||
| Mauzer |
Дата: May 22 2009, 21:29
|
||
Я думав про контекстні посилання. Але попробуй найди саме те що треба. І геморно буде серед участників то все контролювати. + є загвоздка, напишу в асю. Давай хоч штук 5 сайтів - але різні хуїзи і айпішки
Обміном це ніколи не буде - подивись графік системи - там ніякого обміну нема. Просто є природній хід посилань. То ти приєднюєшся до тесту?) -------------------- |
||
| Groov |
Дата: May 23 2009, 11:15
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 879 Користувач №: 916 З нами з: 20-August 07 Репутація: 18 голосів |
+1, беру участь в експерименті Маузера!
Сайт, відправив приватно! -------------------- Свободу не спинити!
|
| Style)r |
Дата: May 24 2009, 20:04
|
||
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Повідомлень: 4352 Користувач №: 1 З нами з: 11-March 06 Репутація: 73 голосів |
Так. -------------------- "Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко.
Надаю SEO-консультації у скайпі: oleg.mishyn |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |