| Український блоґ з Інтернет-Маркетингу |
Допомога
Пошук
Учасники
Репутація
Календар
|
| Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Правила форуму · Вислати повторно листа для активації |
| Сторінки: (2) [1] 2 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
| Style)r |
Дата: Nov 4 2009, 22:12
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Повідомлень: 4398 Користувач №: 1 З нами з: 11-March 06 Репутація: 76 голосів |
Вітаю!
Починається щомісячний (я на це сподіваюся) конкурс статей з інтернет-маркетингу від Promolab.org. Суть: за місяці всі зібрані матеріали виставляються на голосування. Якщо матеріалів менше 20, то чекаємо на 20 1 місяць статті ніде в мережі інтернет не публікувати. Переможець (1 місце в опитуванні) отримує: 25wmz. 2 місце: 15wmz 3 місце: 10wmz До того ж незалежно від місця оплачується кожна стаття (яку я схвалю): - Переклад з англійської мови — 6wmz за статтю. - Переклад з російської мови — 3wmz за статтю. - Унікальна авторська стаття — 5wmz (якщо вона буде цікавою, теж я перевірю). Статті приймаються лише написані українською мовою. Стаття має бути унікальною (вона чи її переклад більше ніде не розміщений, а якщо розміщений, то має бути посилання на статтю на promolab.org). До того ж розігруються сувеніри: чашки + футболки від форуму Promolab.org. -------------------- "Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко.
Надаю SEO-консультації у скайпі: oleg.mishyn |
| Garrysoncheg |
|
![]() Частенько заходить ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 17 Користувач №: 2603 З нами з: 4-November 09 Репутація: немає |
крутезно, статті викладати у цій темі?
|
| Style)r |
Дата: Nov 4 2009, 22:43
|
||
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Повідомлень: 4398 Користувач №: 1 З нами з: 11-March 06 Репутація: 76 голосів |
У відповідних розділах форуму. -------------------- "Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко.
||
| Xayc |
Дата: Nov 4 2009, 22:45
|
![]() Obstacles are to be conquered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Prolab Повідомлень: 737 Користувач №: 1338 З нами з: 29-March 08 Репутація: 24 голосів |
Тут можна влетіти в кругленьку суму)
Завжди хотів щось опублікувати, та через лінь руки не доходили, тепер попробуєм написати ще й підзаробити =) -------------------- |
| Style)r |
Дата: Nov 4 2009, 22:47
|
||
Я зупиню навалу, якщо треба буде -------------------- "Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко.
||
| Mauzer |
Дата: Nov 4 2009, 22:53
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 1472 Користувач №: 1217 З нами з: 31-January 08 Репутація: 53 голосів |
Напиши відразу, що стаття має деякий час провисіти тільки на форумі, а то напишуть і відразу у свої бложики, і рахуй пропав унік))
-------------------- |
| Style)r |
Дата: Nov 4 2009, 22:54
|
стаття має деякий час провисіти тільки на форумі
-------------------- "Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко.
| Kyo |
Дата: Nov 4 2009, 23:37
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 412 Користувач №: 1261 З нами з: 19-February 08 Репутація: 17 голосів |
Я думаю, 20-ку довго чекатимемо ))). Я б щось переклав корисного, якби не диплом ))).
|
| Style)r |
Дата: Nov 4 2009, 23:38
|
||
Я звичайно можу збільшити призовий фонд, але це вдарить по моїй кишені — цукерок доведеться менше купувати -------------------- "Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко.
||
| Xayc |
Дата: Nov 4 2009, 23:43
|
||
![]() Obstacles are to be conquered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Prolab Повідомлень: 737 Користувач №: 1338 З нами з: 29-March 08 Репутація: 24 голосів |
Бажано точніше -------------------- |
||
| Style)r |
Дата: Nov 4 2009, 23:51
|
||||
Не викладати одразу статтю на форумі і у своєму блозі, оскільки треба щоб вона спочатку проіндексувалася гуглом декілька разів, а потім пішла у вільне плавання. Мета: дати гуглу зрозуміти, де стаття з'явилася вперше. -------------------- "Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко.
||||
| Vladimir3 |
Дата: Nov 4 2009, 23:55
|
||||||
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Prolab Повідомлень: 392 Користувач №: 1989 З нами з: 1-February 09 Репутація: 16 голосів |
Адмін так і напиши 1 місяць ніде не викладати |
||||||
| Style)r |
Дата: Nov 5 2009, 00:05
|
||||||||
Дякую, готово. -------------------- "Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко.
||||||||
| Mauzer |
Дата: Nov 5 2009, 02:52
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 1472 Користувач №: 1217 З нами з: 31-January 08 Репутація: 53 голосів |
Взяв участь
http://promolab.org/index.php?showtopic=3582&hl= Сильно не бийте, статтю взагалі хз для чого писав, вроді як в конкурс вписалась -------------------- |
| Xayc |
Дата: Nov 5 2009, 13:58
|
-------------------- |
Сторінки: (2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |