Сторінки: (2) [1] 2  ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Просування в Яндекс за допомогою sape.ru
Style)r
Дата: Jan 5 2010, 00:57
Quote Post

Промоутер

Група: Admin
Користувач №: 1

Репутація: 83 голосів

Привіт, публікую маленький мануал з просування запитів у yandex.ru за допомогою біржі посилань sape.ru.

Тексти посилань
Обмеження стоїть в 100 символів. Найкращий варіант формувати текст посилання з 3 речень, якщо вміститься текст. Наприклад:
Ищешь где остановится в Киеве? Каталог всех #a#гостиниц Киева#/a# онлайн. Жилье в Украине.

Якірні тексти (Анкори)
Вона всі мають бути різними, щоб їх не поклеїли спам-фільтри. Тобто якщо вам треба вивести в топ запит прически, то в анкори ви маєте ставити:
- прически в Киеве
- модные прически
- стильные прически
тощо.
Словом, маєте від ВЧ переходити до НЧ, НЧ розширювати якимись додатковими словами.

Фільтр на посилання:
- CY > 10
- ЗП < 3-4
- Price < $0.2
- +ручна перевірка донорів
- 2 рівень

Як затарювати посилання
Купуєте 1-2 жирних посилання на головний анкор (не розбавляючи іншими словами), далі за вище згаданим фільтром купуєте посилання на інші анкори. Якщо головний анкор складається з двох слів (наприклад ворованые автомобили), то на кожне із слів можна прикупити по 1-2 жирному посиланню.

Коли це все почне працювати?
У Яндекса наразі задіяні тимчасові фільтри на посилання (я так розумію, що вони ще тестують і вдосконалюють), тому на 100% своєї сили посилання починають діяти через 1-2 місяці, тому не кваптеся знімати їх, а просто ведіть статистику після кожного з оновлень пошукової видачі.

Чого боятися?
Непот-фільтру, бо він нівелює весь рейтинг посилань.

Шануйтеся, з НР!

--------------------
"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко.
PMUsers WebsiteICQ
a.su.s
Дата: Jan 5 2010, 18:26
Quote Post

Промоутер

Група: Moderators
Користувач №: 1429

Репутація: 29 голосів

По Гуглу приріст по позиціям теж пішов чи не досліджував?
PMEmail Poster
Style)r
Дата: Jan 6 2010, 17:51
Quote Post

Промоутер

QUOTE (a.su.s @ Jan 5 2010, 18:26)
По Гуглу приріст по позиціям теж пішов чи не досліджував?

Наразі точно не скажу, бо ще в процесі спостереження, але Google якось наче жорсткіше почав працювати з дублюванням анкорів у великій кількості + на це ще часові фільтри суворіше накладаються.

Зараз спостерігаю за такими анкорами: запит + сторінка, яка за цим запитом просувається smile.gif.

Взагалі якщо купуєш вічні посилання на свої сайти, то анкори бажано усюди різними робити і посилання проставляти на внутрішні сторінки. З часом це дасть великий +.

--------------------
PMUsers WebsiteICQ
Style)r
Дата: Jan 13 2010, 14:51
Quote Post

Промоутер

Просто спостереження про Яндекс:
Купив 15 посилань, в яких анкори містять різні варіації ключового слова + url сторінки, що просуваєть. За декілька апів сайт з 128 позиції змістився на 21. Продовжую спостереження smile.gif

--------------------
PMUsers WebsiteICQ
Xayc
Дата: Jan 15 2010, 21:00
Quote Post

Obstacles are to be conquered

Група: Prolab
Користувач №: 1338

Репутація: 24 голосів

Також цікавить який результат в гуглі?

--------------------
.твіттер. .Sun Oracle.

user posted image

Всі брешуть...
PMEmail Poster
Style)r
Дата: Jan 16 2010, 00:47
Quote Post

Промоутер

QUOTE (Xayc @ Jan 15 2010, 21:00)
Також цікавить який результат в гуглі?

У Google результат досягається з часом, чекати ще десь ~місяць, я відпишу про це.

--------------------
PMUsers WebsiteICQ
levinas
Дата: Jan 16 2010, 14:50
Quote Post

Студент

Група: Members
Користувач №: 1695

Репутація: 1 голосів

А для індексації сателіта сапа може помогти? чи тільки для просування?

1,5 місяці тому добавив в аддурл) через 2 тижні написав яші в приват, він сказав
При следующем обходе робота, Ваш сайт будет проиндексирован и станет доступным для поиска. Пожалуйста, подождите ещё немного.

потім забув про сателіт(на 1 місяць) а тепер згадав, чи поможе сапа йому?

з.і. якшо не в тему сорі за офтоп
PMEmail Poster
Vladimir3
Дата: Jan 17 2010, 19:48
Quote Post

Промоутер

Користувач №: 1989

Репутація: 16 голосів

QUOTE (levinas @ Jan 16 2010, 14:50)

В сапі купуються посилання на сайт. А посилання, куплені чи органічні(посилання з цього ж сайту, сайтів друзів, каталогів та взагалі посилання на сайт), вже залежності від їх якості впливають на передачі рейтингу сторінці і сайту. Переданий же рейтинг посиланням і впливає в першу чергу на індексацію сайту і його ранжуванню. Якщо на сайт буде 1 посилання з pagerank 0, то головна сторінка проіндексується за два тиждені(не головна сторінка може взагалі не проіндексуватись ). Якщо буде посилання з pagerank 3-4-5... то сторінка сайту (будь яка) вже буде мати 1-2-3... pagrank, буде індексуватись за ~7-5-3 дні. Тобто цим більші цінні посилання на сайт, тим краще індексуються сайти і трохи краще будуть розміщуватись в пошуковій видачі.

--------------------
PMEmail PosterICQ
levinas
Дата: Jan 17 2010, 20:31
Quote Post

Студент

Користувач №: 1695

Репутація: 1 голосів

QUOTE (Vladimir3 @ Jan 17 2010, 20:48)
QUOTE (levinas @ Jan 16 2010, 14:50)

В сапі купуються посилання на сайт. А посилання, куплені чи органічні(посилання з цього ж сайту, сайтів друзів, каталогів та взагалі посилання на сайт), вже залежності від їх якості впливають на передачі рейтингу сторінці і сайту. Переданий же рейтинг посиланням і впливає в першу чергу на індексацію сайту і його ранжуванню. Якщо на сайт буде 1 посилання з pagerank 0, то головна сторінка проіндексується за два тиждені(не головна сторінка може взагалі не проіндексуватись ). Якщо буде посилання з pagerank 3-4-5... то сторінка сайту (будь яка) вже буде мати 1-2-3... pagrank, буде індексуватись за ~7-5-3 дні. Тобто цим більші цінні посилання на сайт, тим краще індексуються сайти і трохи краще будуть розміщуватись в пошуковій видачі.

я надіюсь та сама ситуація і з яндексом , так як він мене більше цікаве чим гугл?
PMEmail Poster
Style)r
Дата: Mar 22 2010, 08:59
Quote Post

Промоутер

Щось sape.ru ніяк не допомагає в просування під Яндекс (контексті посилання і статті наразі не розглядаються).

Тому доводиться тягнути статтями.

Може хтось має ефективний алгоритм роботи в sape.ru для просування сайту за запитами в Яндексі?) (пишіть в ПП, якщо палити для всіх не хочете)

--------------------
PMUsers WebsiteICQ
dragoleg
Дата: Mar 25 2010, 11:38
Quote Post

Промоутер

Користувач №: 2938

Репутація: немає

QUOTE (Style)r @ Mar 22 2010, 08:59)
Щось sape.ru ніяк не допомагає в просування під Яндекс (контексті посилання і статті наразі не розглядаються).

Може хтось має ефективний алгоритм роботи в sape.ru для просування сайту за запитами в Яндексі?) (пишіть в ПП, якщо палити для всіх не хочете)

Просуваю тепер там сайти виключно заради тицу . Мені здається , яндекс досить песимістично ставиться до сапи , хоча , в народі існує думка (читав на якомусь блозі) що Яша+сапа+серч одна кантора . Так чи це не так ,напевне не переконаємся . Виникає запитання , чому тоді посилання , куплені в сапі , не виводять сайт по кеям ? Я так думаю , що тепер яшка орієнтовується на "живі" посилання , в статтях , коментарях до новин(якісних) себто НЕ автоматом . Моя думка , пора переходити на метод прогонки тільки статтями , якщо вас цікавить трафік .

--------------------
PMEmail Poster
Style)r
Дата: Mar 25 2010, 13:38
Quote Post

Промоутер

QUOTE (dragoleg @ Mar 25 2010, 11:38)

Просуваю тепер там сайти виключно заради тицу . Мені здається , яндекс досить песимістично ставиться до сапи , хоча , в народі існує думка (читав на якомусь блозі) що Яша+сапа+серч одна кантора . Так чи це не так ,напевне не переконаємся . Виникає запитання , чому тоді посилання , куплені в сапі , не виводять сайт по кеям ? Я так думаю , що тепер яшка орієнтовується на "живі" посилання , в статтях , коментарях до новин(якісних) себто НЕ автоматом . Моя думка , пора переходити на метод прогонки тільки статтями , якщо вас цікавить трафік .

Стаття про просування в Яндексі за допомогою сейп http://www.seowit.ru/pokupka-ssylok-v-birzhax

--------------------
PMUsers WebsiteICQ
dragoleg
Дата: Mar 26 2010, 10:44
Quote Post

Промоутер

Користувач №: 2938

Репутація: немає

QUOTE (Style)r @ Mar 25 2010, 13:38)

Стаття про просування в Яндексі за допомогою сейп http://www.seowit.ru/pokupka-ssylok-v-birzhax

дорогий друже,якщо все так гладко,не ти писав
Щось sape.ru ніяк не допомагає в просування під Яндекс

--------------------
PMEmail Poster
Style)r
Дата: Mar 26 2010, 11:16
Quote Post

Промоутер

QUOTE (dragoleg @ Mar 26 2010, 10:44)
QUOTE (Style)r @ Mar 25 2010, 13:38)

дорогий друже,якщо все так гладко,не ти писав
Щось sape.ru ніяк не допомагає в просування під Яндекс

Той метод, який я описав в першому пості працює лише, якщо розбавляти 50% (власне, те, що і сказано в статті, на яку я посилався в останньому пості).

З упевненістю можу лише сказати, що працює статейне просування smile.gif

--------------------
PMUsers WebsiteICQ
Вундеркінд
Дата: Mar 26 2010, 15:45
Quote Post

Промоутер

Користувач №: 2764

Репутація: 9 голосів

to Style)r

А для просування ти використовуєш безплатні каталоги статей чи купуєш їх в конторах типу Liex?

Ще одне питання ти пробував користуватись англомовними каталогами статей чи ні?
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
0 Користувачів переглядають дану тему (0 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

Topic OptionsСторінки: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Україномовний SEO-форум! Світ 		українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми.
© 2007-2010 Promolab.org – Українська спільнота інтернет-маркетологів.
Форум працює на IPB 1.3.1 (безкоштовна ліцензія). Дизайн від Style)r'a.