| Український блоґ з Інтернет-Маркетингу |
Допомога
Пошук
Учасники
Репутація
Календар
|
| Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Правила форуму · Вислати повторно листа для активації |
![]() ![]() ![]() |
| u_zver |
Дата: Jan 20 2010, 00:22
|
![]() Частенько заходить ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 10 Користувач №: 2541 З нами з: 3-October 09 Репутація: 1 голосів |
Фотошоп полезен для создания изображений, макетов растровых как по мне.
Fireworks чётко заточен под вэб - от анимированных гифов до порезки сайта на картинки хоть jpg хоть gif - кому что больше нравится. Сам давно пользуюсь и знакомым советую. Потом всё это складываем в Dreamweaver'е и простенькие сайтецы или готовых HTML для кодера готов (ну хоть показать как оно реально должно быть). -------------------- я пополняюсь за WM на www.PinMag.com.ua
|
| Style)r |
Дата: Jan 20 2010, 12:07
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Повідомлень: 4398 Користувач №: 1 З нами з: 11-March 06 Репутація: 76 голосів |
Я б тему видалив, бо ти явно свій сервіс піариш, але програма FireWorks дійсно крута і зручна, сам нею вже 5 рік користуюся.
-------------------- "Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко.
Надаю SEO-консультації у скайпі: oleg.mishyn |
| PRAMEN |
Дата: Jan 20 2010, 12:36
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 960 Користувач №: 4 З нами з: 12-May 06 Репутація: 43 голосів |
А може хтось мені відповісти - як у FireWorks робити анімовані gif-и? Хічого не виходить...
-------------------- |
![]() |
![]() ![]() ![]() |