| Український блоґ з Інтернет-Маркетингу |
Допомога
Пошук
Учасники
Репутація
Календар
|
| Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Правила форуму · Вислати повторно листа для активації |
![]() ![]() ![]() |
| mulekula |
|
|
Магістр ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 91 Користувач №: 1654 З нами з: 14-September 08 Репутація: 1 голосів |
Моєму сайту 1 рік, ключові слова були сформовані ще на початку створення сайту. Але ні один з них не попав у Топ5. Ось і надумав розкрутити сайт спочатку по НЧ запитам. Якщо я зміню ключові слова на нові, як на це відреагують пошуківці. Здебільшого цікавлять Yandex і Google.
-------------------- FreeRelease інформаційно розважальний портал/Games, films, torrent, noCD, noDVD :)
|
| Style)r |
Дата: May 15 2010, 21:53
|
||
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Повідомлень: 4398 Користувач №: 1 З нами з: 11-March 06 Репутація: 76 голосів |
А ви щось робили, щоб вони потрапили у топ5? -------------------- "Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко.
Надаю SEO-консультації у скайпі: oleg.mishyn |
||
| mulekula |
Дата: May 16 2010, 08:57
|
|
Магістр ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 91 Користувач №: 1654 З нами з: 14-September 08 Репутація: 1 голосів |
Закупляв посилання на САПІ, але результат був невтішний. Трохи залишав посилань в блогах.
В цілому ситуація така. Я підібрав переважно ВЧ запити. Тому вихід в Топ і не получився мені... -------------------- FreeRelease інформаційно розважальний портал/Games, films, torrent, noCD, noDVD :)
|
| kopaweb |
Дата: May 16 2010, 09:38
|
![]() Магістр ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 108 Користувач №: 1973 З нами з: 26-January 09 Репутація: 1 голосів |
Тоді за що ти переживаєш, якщо ключові слова не були в топі. Сміло міняй на СЧ та НЧ і виводи їх в ТОП.
ТІльки посилання з САПИ різко не скорочуй, а плавно. -------------------- |
| mulekula |
Дата: May 21 2010, 20:37
|
|
Допоможіть підібрати ключові слова на головну сторінку. Бюджет 3-4 долари.
-------------------- FreeRelease інформаційно розважальний портал/Games, films, torrent, noCD, noDVD :)
|
| Vade_maaR |
Дата: May 29 2010, 21:33
|
||
|
Школяр ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 48 Користувач №: 2895 З нами з: 18-February 10 Репутація: 3 голосів |
можу допомогти! звертайтеся: ася 577---985---985 -------------------- |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |