| Український блоґ з Інтернет-Маркетингу |
Допомога
Пошук
Учасники
Репутація
Календар
|
| Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Правила форуму · Вислати повторно листа для активації |
![]() ![]() ![]() |
| serghzin |
Дата: Jun 2 2010, 13:51
|
|
Хтось новий ![]() Група: Members Повідомлень: 5 Користувач №: 3082 З нами з: 2-June 10 Репутація: немає |
Привіт.
http://www.bposter.net - хто використовував даний сервіс на віп акаунті? Поділіться враженнями: яка результативність? Що порадите, хочу попробувати кинути сайт через океан соціальний закладок! Які + та - можливі!? з повагою, Сергій serghuk@gmail.com |
| Style)r |
Дата: Jun 2 2010, 15:49
|
||
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Повідомлень: 4398 Користувач №: 1 З нами з: 11-March 06 Репутація: 76 голосів |
На який результат ти сподіваєшся від цього сервісу? Ним дори колись індексували) -------------------- "Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко.
Надаю SEO-консультації у скайпі: oleg.mishyn |
||
| Mauzer |
Дата: Jun 2 2010, 17:29
|
![]() Промоутер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 1472 Користувач №: 1217 З нами з: 31-January 08 Репутація: 53 голосів |
Роботів загнати на сайт, ось і весь толк закладок.
-------------------- |
| serghzin |
Дата: Jun 2 2010, 17:37
|
|
Хтось новий ![]() Група: Members Повідомлень: 5 Користувач №: 3082 З нами з: 2-June 10 Репутація: немає |
Я до кінця сам не шарю, що дадуть соціальні закладки!
Можливо, помиляюся, але вважаю, що це: Ссилочну масу, кращу індексацію сайту! Я хочу збільшити кількість відвідувань, але не знаю як вірно! а цей сервіс досить би непогано, мені здається, допоміг би мому сайту:Рятівники Ремонту Що скажеш? Чи варто брати до уваги такі сайти? І як можна збільшити кількість відвідувань в найкоротший термін? |
![]() |
![]() ![]() ![]() |